Profil

3S ApS er en anerkendt virksomhed der blev etableret i 2006 og er en sammenslutning af 2 mindre firmaer. Hovedaktiviteten er udlejning af svejsere, smede, rustfri smede, rørlæggere og supervisorer til den danske og udenlandske industri.

3S ApS beskæftiger mellem 30 og 60 medarbejdere. Vi har alsidige specialister, når det drejer sig om rustfrit, sort, aluminium og specielle legeringer. Vore supervisorer og medarbejdere samarbejder med Deres eksperter og ledere .

Vi arbejder ud fra Deres tegninger og instruktion. Vore medarbejdere er uddannet til at finde en løsning på ethvert problem, som måtte opstå på stedet, således at det altid lever op til vore egne, og Deres kvalitets krav.

Vi arbejder med vore egne folk, og/eller i samarbejde med den lokale arbejdskraft.
og for os er det vigtigt at vort mandskab altid er up-to-date og velkvalificeret til de opgaver der byder sig. Derfor prioriterer vi også løbende efteruddannelse af vores medarbejdere højt, hvilket netop er en af grundene til at vores medarbejdere ønsker at blive hos 3S ApS. Vi kan derfor garantere at vi altid har kvalificeret mandskab til enhver opgave.

3s ApS har viljen, og “know how” til at få tingene gjort, og vi bliver på siten indtil projektet er færdigt.

Vore medarbejdere vil gøre deres yderste, således at samarbejdet mellem Dem, som kunde, og os, vil blive et varigt samarbejde.

Direktør
Flemming Hole / Søren Olsen

Kontakt os